Η νέα προσκοπική χρονιά ξεκίνησε για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς!!

Λογότυπο 2ο ΣΠΕ 4Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα προσκοπική χρονιά στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις όμορφες εγκαταστάσεις του Συστήματος.

Παρουσία όλων των μελών του Συστήματος, Λυκοπούλων, Προσκόπων, Ανιχνευτών, μελών του Δικτύου, μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης αλλά και γονέων ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευστάθιος Κοντοζίδης, συνεφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ευλόγησε τη νέα αρχή ευχόμενος υγεία, δύναμη και προκοπή για καλά και αγαθά έργα προς όφελος των ψυχών και της τοπικής κοινωνίας.

Ακολούθως, ο Αρχηγός Συστήματος, Γιώργος Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο επιτελείο για την χρονιά 2016-2017 και μαζί με τους Αρχηγούς έκανε τις αναβάσεις των Λυκοπούλων στην Ομάδα, των Προσκόπων στην Κοινότητα και των Ανιχνευτών στα ενήλικα στελέχη του Σ.Ε.Π.

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση ολοκληρώθηκε με παρουσιάσεις βίντεο από τις δραστηριότητες της χρονιάς και κυρίως των κατασκηνώσεων (Θάσος και Λευκάδα) ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στις 6 μ.μ. στο πάρκο – Κήπος θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για τα μέλη του Συστήματος και τους φίλους τους!

Το “κυνήγι” ξεκίνησε για νέα μονοπάτια! “Έσο Έτοιμος”…

Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις Συστήματος. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.