Κατασκήνωση Θάσος 2016 – Μια ευκαιρία για όμορφες στιγμές!

Γράφει η Αλεπού

camp onΟ Προσκοπισμός πρώτα περνάει μέσα από την καρδιά μας και έπειτα απ’ το μυαλό μας! Έτσι, 15 Λυκόπουλα, 20 Πρόσκοποι, οι Βαθμοφόροι με τους Ανιχνευτές του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς είχαν ακόμη μία ευκαιρία να ζήσουν σαν μια μεγάλη οικογένεια για δέκα ημέρες στην όμορφη Θάσο και να πραγματοποιήσουν μία ακόμη Κατασκήνωση.

2
Δέκα ημέρες με παιχνίδι, περιπέτεια, γέλιο, χαρά, γκρίνια και ευχαρίστηση, δέκα ημέρες με πρόγραμμα που ξεκινούσε με την χρονομηχανή και σε άλλαζε εποχές μέχρι τις δοκιμασίες survivor για δυνατούς παίκτες!
Οι σκηνές, οι κατασκευές, η θάλασσα, το διάλειμμα στην αιώρα, η σκοπιά, το Συμβούλιο Τιμής, το πρωινό ξύπνημα, ο αργοπορημένος ύπνος σίγουρα θα λείψουν σε όλους και θα δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα από την επομένη της Κατασκήνωσης.
Με αργηχό Κατασκήνωσης τον Γιώργο Χατζηβασιλείου και Υπαρχηγό τον Χρήστο Καναρόπουλο και σχεδόν σύσσωμο το ενήλικο δυναμικό του Συστήματος τέθηκαν οι βάσεις για άλλη μια χρονιά ώστε το 2ο Σύστημα Δ/Προσκόπων Κιλκίς να συνεχίσει τη μεγάλη προσκοπική παράδοση.
Τα πρόσωπα των μικρών και μεγάλων στην πυρά λήξης, στα όμορφα και νοσταλγικά τραγούδια, στις φωτογραφίες των ημερών που πέρασαν έδειξαν ότι η οικογένεια έδεσε, η αδελφοσύνη ισχυροποιήθηκε, νέες φιλίες δημιουργήθηκαν και οι παλιές άντεξαν.
Τα Λυκόπουλα μας μεγάλωσαν και φτάνει η ώρα που θα ανέβουν στην Ομάδα. Ο Λουκάς, η Ελένη, ο Σταύρος, ο Ντίνος, ο Κλεάνθης, ο Αριστοτέλης, η Ηλέκτρα, ο Στέλιος και η Φρόσω αποχαιρέτησαν την ξέγνοιαστη ζωή της Αγέλης.
Το ίδιο και οι Πρόσκοποι…και ποιος δεν μεγάλωσε…Αναστάσης, Πέτρος, Γιάννης, Πελαγία, Γεωργία, Ράνια, Δέσποινα, Αναστασία, Γιάννης θα συνεχίσουν ανιχνεύοντας νέα μονοπάτια!
Εξαιρετική η διαχείριση πρόσφερε ότι καλύτερο με γεύσεις και ποικιλία…Τσόφα, Δημήτρης, Μάκης, Θεανώ, Βάιος, Χρήστος και Μαρία.
Δυνατό team το επιτελείο της Αγέλης, Άρτεμις, Νίκη, Δανάη, Βασιλική και Ματούλα μεταμορφώθηκε σε πολλούς πρωταγωνιστές ταξιδεύοντας τους μικρούς μας φίλους.
Πολυπληθές το επιτελείο της Ομάδας, Ηλίας, Θόδωρος, Καλλιόπη, Στάθης, Ξανθούλα, Άγγελος, Σταύρος, Ευάγγελος, Βίκυ, Ελεάνα!
Δέκα νύχτες, έντεκα ημέρες γεμάτες από στιγμές που έγιναν αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν στη ζωή μας και θα κρατήσουμε την υπόσχεση μας να συνεχίσουμε να πράττουμε το καθήκον μας.

Και του χρόνου με υγεία…μία Κατασκήνωση τελείωσε, μία νέα θα αρχίσει!

Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις Αγέλης Λυκοπούλων, Δράσεις Ομάδας Προσκόπων, Δράσεις Συστήματος. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.