32η Π.Α.Π.Ε. Κιλκίς, Μια ιστορία ονειρική!!!

32H_PAPE_logo_finalΗ 2η Κ.Α. Κιλκίς υποδέχτηκε στη πόλη της, τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων στην Ελλάδα για το 2016! Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου οι Ανιχνευτές της έδωσαν βροντερό παρών, όχι μόνο με τη φιλοξενία τους, αλλά και με τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της Π.Α.Π.Ε.!

Η ταινία της “Ρέμος και Γιούλη” απέσπασε το χειροκρότημα σε όλες τις αίθουσες και χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στους Ανιχνευτές απ’ όλη την Ελλάδα.

Το spot της, με θέμα «Ξενοφοβία» άφησε το μήνυμα του στις καρδιές όλων όσων το παρακολούθησαν.

Οι βραδινές της εμφανίσεις όμως ήταν μαγευτικές!!! Μια χορευτική ομάδα περίπου 20 ατόμων έκανε το Δ.Α.Κ. Κιλκίς να τρέμει από την ενέργεια της το βράδυ του Σαββάτου. Η χαρά όλων των παιδιών δεν περιγράφεται!!!

Το μεγάλο “στοίχημα” για τη 2η Κοινότητα όμως ήταν το βράδυ της Κυριακής. Θα συμμετείχε για πρώτη φορά σε μια Πανελλήνια συναυλία Ανιχνευτών και μάλιστα στο σπίτι της, μπροστά σε 800 άτομα!!! Στόχος επετεύχθη!! Δεν μετράνε τα φάλτσα αλλά μόνο η διαθέση και φυσικά στο τέλος το χειροκρότημα.

Η 32η ΠΑΠΕ τελείωσε με τη βράβευση της 2ης Κ.Α. ως Επτάστερη Κοινότητα και με το βραβείο της Εύης Χατζηγεωργίου στο σκίτσο η οποία πήρε τη σκυτάλη από την μεγαλύτερη αδερφή της, Κατερίνα Χατζηγεωργίου!

skitsoΣυγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια!

Ραντεβού σε ένα χρόνο από τώρα, στην 33η ΠΑΠΕ, στο μαγευτικό Άργος!

Ο Α.Κ.Α. 2ης Κιλκίς
Απόστολος Δεληγιάννης
“Καα”

Δημοσιεύθηκε στην Δράσεις Κοινότητας Ανιχνευτών, Νέα Κοινότητας Ανιχνευτών. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.